counting days...

i'm here sitting on my bed typing this entry in darul iman, a state that makes me "rambang mata" for batik.....huhuhu i'm patiently waiting for this 25th...gaji...masuk...gaji keluar...ari ni masuk..ari ni jugak abis...=D

counting my days to finish all this induction thingy, haiyooo...too many facts to remember, and mula rasa menyesal sbb meninggalkan tabiat tidur dgn buku sejarah lepas abis amik spm dulu, and menyesal sbb x rebus buku-buku perintah2 am yg dipinjam dari kak jana dengan harapan setiap hurufs akan lebur meresap masuk ke otak lepas diminum...ok x lawak, diam!!! itu hanya kata hati orang malas...jap lagi nak study ni...ok bye2, sejarah memang berulang..tido di samping buku,dengan harapan signal dr buku lebih dekat di otak...ok shut up once again, it's not funny at all...=p

do pray for my up coming induction's exam...harap2 biar la lulus semua je, skali amik je...aminn...all the very best for me..amin....

H1N1 & Induksi

PUTRAJAYA 15 Mei - Kementerian Kesihatan hari ini mengesahkan kes pertama selesema babi di negara ini.

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr. Mohd. Ismail Merican berkata, pesakit pertama di Malaysia merupakan seorang pelajar lelaki berumur 21 tahun yang baru pulang dari Amerika Syarikat (AS) pada 13 Mei lalu.

Beliau berkata, pesakit tersebut mengalami demam, sakit tekak, sakit badan pada semalam dan dimasukkan ke Hospital Sungai Buloh pada hari yang sama.

``Beliau telah diberi rawatan antiviral dan berada dalam keadaan stabil,'' katanya dalam kenyataan di laman web rasmi Kementerian Kesihatan. - Utusan

:
:
:
:
:
:
:
risau sangat, mudah-mudahan Malaysia and all malaysians will survive...huhu aku risau...macam2 aku terpk n da la nak induksi lagi...huhu do pray for me k guys...

pigeons v2

2nd version of feed the pigeons activities...=) all i can say is syok sangat!!!

edi and the pigeons...~macam nama band wahahaa



~budak perasaan obersea..=p





takot kene patuk...waaaa


mama and the pigeons...=)


it's just 8.00 am and they are already here waiting for their food...
~this is what we called early birds!!

if u have time visiting ipoh...please don't miss this opportunity to go to this "masjid hijau" infront of padang ipoh, next to st michael...just don't forget to bring the kacang hijau~food for those pigeons...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme