class seronok

past 2 days i'm so happy sbb suke tgk bdk2 ni (my students) bersemangat nak solve questions yang i bagi...diorang berjalan ke sane sini tanye kawan2,pas tu bile dapat solve siap cakap yessss!!!fuh mmg satisfaction la...lecturer yang tgk ni pun happy je..class sangat active masa tu...aku suke tgk bdk2 tak tau nak solve question tu but they have effort to tanye kawan-kawan and discuss together and they also asked me..i x suke bdk yang diam je, tau ke x tau ke...ntah la...so i think mathematics is not boring...i've imagined if one day they give me theoritical subject...aduhhh x mau la...kene cakap je...bdk2 tu ntah paham ntah tidak...muka sorang ngantuk je..tension lecturer yg duk kat depan tuh...pas tu bile nak tido kene letak tangan atas dahi pikir macam mane la nak bagi bdk2 ni x bosan...so marilah kite blaja mathematics...sangat seronok..=)


friday evening relaxation

yeay!!!it's friday again...everyweeks i'll be waiting only for this day...hahaha really lurve friday since my tadika teacher told me this..."esok hari Sabtu dan Ahad kita cuti 2 hari (sambil tunjuk jari 2)"hahaha since that i know that hari sabtu dan ahad adalah hari cuti and since that i always jadi malas2 when it's friday...but i've other reasons why i really lurve this day called FRIDAY...

1. delicious food
mrsm bp
rase nye kalau ingat2 lupe la kan...when it's friday masa zaman kat mrsm, friday mesti makan
nasi lemak for breakfast...and lauk ayam for lunch/dinner..yummy giler mase tu...air tangan
mak cik and pak cik dining mmg menjilat ibu jari...
uitm
same goes mase kat uitm...hahaha every friday mmg makan sedap...biase la for hostel
students mmg ayam and nasi lemak dah abis sedap tu...jangan la when i said sedap u all
imagine beef steak ke..lamb chop ke...sizzling with carbonara sauce ke kan..

2. tomorrow is holiday
i do lurve friday because tomorrow is..hari cuti....

3. jejaka tampan berbaju melayu siap bersampin dan jelitawan berbaju kurung
if u noticed usually hari jumaat ni la kan org nak pakai all those baju kurung and baju
melayu....if pakai hari2 keje biase nanti org kate posyos pulak..tapi bagi lelaki je la kot...bagi
p'puan biase la kan pakai baju kurung tu...=)

4. balik ipoh!!!!
recently i've added 1 more reason why i love friday so much.......sebab dapat balik ipoh...jumpe
keluarga...wahaha jumpe katil tersayang...bantal goleng terwangi....:) and i'm waiting for this
moment for every weeks...cepat la kul 5 ni...

trime lah hasil kerja ku...

You've been tag!

menyahut seruan tag oleh yah...

THREE NAMES THAT FRIENDS CALL YOU:
1. shad
2. shadila ~called by my frens masa skolah rendah
3. nor shad ~called by yaney mase kat bp..

THREE MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE:
1. 6th september 1984 ~birthdayku
2. 28th july 2006 ~ngeeee kupu2 terbang
3. reserved for tarikh wedding kot... :D

THREE THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
1. mark assignment students..pening2...
2. smsed students tell them buat class kat lab gcl 3..
3. going to exam department then rushing balik naik office aduiii penat naik tangga tinggi memuncak...

THREE WAYS TO BE HAPPY:
1. sleep well
2. be with your family
3. smile to others

THREE PERSONS YOU MISS:
1. my long lost friends
2. arwah bapak
3. mr. comel je

THREE GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE:
1. Free House ~Ipoh area
2. Cuti bergaji + bonus -wahahahaa
3. Free brand new car... ~x kisah kete ape asalkan x payah bayar every months...

THREE OF YOUR FAVORITE HOBBIES:
1. listened to drama sebabak...
2. eat...and eat...and eat...
3. sleeepppppp

THREE PLACES YOU WANT TO GO FOR VACATION LOCALLY:
1. huhu i want to go kolam air panas Sungkai....every weeks lalu depan je..x tersampai lagi...
2. they said that blakang Batu Caves dah ade tempat macam Bali...hmm..interesting
3. Langkawi

THREE FAVORITE DRINKS:
1. teh ais dengan syarat dari mapley..
2. cendol jagung..yummy
3. carrot milk

THREE THINGS FOUND IN YOUR BAG:
1. wallet
2. marker + ruler + eraser + pen + pencil ~nampak sangat handbag macam stationary case
3. key ~kunci umah + kunci kete etc

THREE FAVORITE COLORS:
1. red
2. white
3. purple

TOP THREE HANGOUTS:
1. places that sell foods
2. karaoke
3. atas katil....ZZZZZzzzzzz

TOP THREE U LOVE SO MUCH:
people or thing?
1. my parents of course
2. mr comel je
3. siblings

TOP THREE WHO DO YOU THINK WILL ANSWER THIS SURVEY:
1. tagged people
2. somebody interested to answer
3. somebody that is love to answer

TOP THREE "THINGS" SPECIAL TO YOU:
(things only)
1. handphone
2. car
3. katil

TOP THREE REASONS YOU ANSWER THIS SURVEY:
1. hilangkan penat balik from exam department...huhu
2. bored while waiting for next class
3. practice typing ~ngeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme