10 things that Kate Middleton can't do after this

photo courtesy of oddepedia

click the link below to read what Kate can't do after she become the ‘Her Royal Highness the Princess William of Wales’.
The Royal Wedding

mode : lagu "berkorban apa saja" berkumandang...

The best preparation for good work tomorrow is to do good work today ~ Elbert Hubbard

mapley were really irresistible

siapa yang mampu menolak mee goreng mamak, fuhhh

tak mampu juga menolak hidangan capati beserta 3 layers tea...slrrrpppp...
nan cheese lagi...adehhhhh...memang irresistible!!!!!!!

p/s : mood lapar..

Hani's wedding


Ni cerita da basi,tadi duk belek2 pics dalam hp,then ternampak gambar masa wedding one of my gud friend masa skolah dulu terus la upload storykan...
hanifarhana and hubbynye dzadilhayat on 19 march 2011 hehe 
hopefully both of u will be happy together,gaya2 murah rezeki da ade da tu,my buddy ni memang tinggi melonjong,hehe so x pe la kan,dapat dzadil murah rezeki ko nanti,amin
...
masa majlis ni juga for the 1st time dapat tengok YM Raja Di-Hilir,ni pun sebab cousin hani ni adalah isterinya..
tapi kami tak dapat nak stay lama coz pagi tu baru balik dari kg keroro,hehe
penat rasenye,so datang makan,kenyit2 mata dgn hani then pulang..


p/s : that weekend was great,kg keroro,majlis hani,both was awesome experience..;)

Saya lapar



Bila lapar kite nak kan makanan,dan bila kita pertaruhkan kelaparan kita dengan mencuba makanan baru atau mencuba pegi makan die kedai baru memang mendebarkan..
of course kita harapkan makanan yang kita pesan tu sedap kan,huhu alhamdulillah semalam,for the 1st time try makan di satu kedai ni and makanannya yummy..
sy and k.ayu pesan chicken chop,k.zie pesan nasi goreng paprik,dua2 sedap..next time nak datang lagi..;) 
p/s: almost 5 years keje kat sini,baru merasa pegi *dapur-dapur* haha nampak sangat x de perasaan nak explore tempat ni..

Farewell;jasamu dikenang


Last friday been held a farewell to our puan pengarah,she will be moving to a new place,politeknik metro at setiawangsa starting April 25,2011.so that means after this,this institution will have a new director.since i work here,starting 2007 until now,this place been directed by 3 pengarah,hehe whatever la kan,asalkan they do what they should do to be a good leader..

Memualkan!!


My first experienced that i encountered at the *tuutt* restaurant,eeuwww eventhough i've made a comment,they still served me with this unfried chickens,as the result we got 8pieces of uneaten chickens..but when we look around,other customers that had the same menu with us,they just eat that unfried chickens macam x de pape je,hadoii..we have our rights la peeps,we should get good food,because we pay for it..

Good Food Good Life~Nestle

Nestle How Am I

sometimes we never know are we having a good food..all that we know when we come out with this sign "blrrppppp" means we have a full of stomach and ok that's my meal for today Alhamdulillah..so to identify your meal pattern, you may try this application from Nestle, quite interesting and fun..:) what's important I'm Close To Perfection!!!!yeayyy, means that my eating habit's still under control...;)

FIRST STEP
click here Nestle How Am I?


SECOND STEP
start to indentify..

THIRD STEP

answer few questions..

FOURTH STEP

If u're me, u'll get this result..yippie i'm healthy!!!! =)

sesi pujuk rayu

bila tiba-tiba ramai yang datang nak jumpe kite,
bila tiba-tiba masing-masing datang tanya soalan macam langsung x penah belajar,
bila tiba-tiba library penuh,
bila tiba-tiba dinding-dinding penuh dengan tampalan markah,
bila tiba-tiba malam hari kita pun di kacaunya,

tu tandanya, exam nak dekat la tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme