heir of us no 2

Alhamdulillah diberikan amanah ini untuk kali yang ke-2. Doakan agar saya diberi kesihatan yang baik hingga ke akhir proses kehamilan dan selamat melahirkan zuriat yang sempurna fizikal, akal dan akhlaknya..
Yang ke-2 ni agak mencabar sikit, morning sickness yg melampau, mengelepet je..doakan saya sihat supaya boleh bekerja dan mengurus rumah tangga dengan baik..huhuhu 😭😭
Si kakak baby pun macam tau2 die nak beradik, perangai menguji kesabaran..
Nampaknya akan kembali berblog setelah memikir macam tak adil pulak kalau kakaknya je kite tulis journey masa pregnant kan..


Posted via Blogaway

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme