Hani's wedding


Ni cerita da basi,tadi duk belek2 pics dalam hp,then ternampak gambar masa wedding one of my gud friend masa skolah dulu terus la upload storykan...
hanifarhana and hubbynye dzadilhayat on 19 march 2011 hehe 
hopefully both of u will be happy together,gaya2 murah rezeki da ade da tu,my buddy ni memang tinggi melonjong,hehe so x pe la kan,dapat dzadil murah rezeki ko nanti,amin
...
masa majlis ni juga for the 1st time dapat tengok YM Raja Di-Hilir,ni pun sebab cousin hani ni adalah isterinya..
tapi kami tak dapat nak stay lama coz pagi tu baru balik dari kg keroro,hehe
penat rasenye,so datang makan,kenyit2 mata dgn hani then pulang..


p/s : that weekend was great,kg keroro,majlis hani,both was awesome experience..;)

0 Response to "Hani's wedding"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme