class seronok

past 2 days i'm so happy sbb suke tgk bdk2 ni (my students) bersemangat nak solve questions yang i bagi...diorang berjalan ke sane sini tanye kawan2,pas tu bile dapat solve siap cakap yessss!!!fuh mmg satisfaction la...lecturer yang tgk ni pun happy je..class sangat active masa tu...aku suke tgk bdk2 tak tau nak solve question tu but they have effort to tanye kawan-kawan and discuss together and they also asked me..i x suke bdk yang diam je, tau ke x tau ke...ntah la...so i think mathematics is not boring...i've imagined if one day they give me theoritical subject...aduhhh x mau la...kene cakap je...bdk2 tu ntah paham ntah tidak...muka sorang ngantuk je..tension lecturer yg duk kat depan tuh...pas tu bile nak tido kene letak tangan atas dahi pikir macam mane la nak bagi bdk2 ni x bosan...so marilah kite blaja mathematics...sangat seronok..=)


0 Response to "class seronok"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme