majlis kahwin

tgh syok2 tido tetibe terdengar bunyik handphone...hmm...pejam mata balik...bior 30 minit baru teringat nak bace sape yg sms aku nih...

noryan : norshad bagi aku add umah ko...

norshad : no. 6...bla2 (aku pun memberi alamat umah aku). aku menunggu kad kawen ko...=) (~dah tau dah x kan org mintak alamat aku nak antar kad beday pulakkan...dah tua2 ni x dapat dah kad2 macam tu selain dr kad kawen memember...)

noryan : ko ade no rieyn n noni x?

norshad : huhu sorry weh dua2 aku x de...

noryan : nnt ko tolong jemput kwn2 kat friendster ke ek, aku x dapat nak bukak account aku..lupe password...

norshad : ok nnt aku inform kat diorang, ko nak ajak bdk class kite je, or sape2 yg kenal? tarikh 6 jun kan? tempat kat mane?

noryan : tempat kat dewan mutiara sek teknik abd rahman, png...

norshad : ok nnt aku inform...

tu la citernye messages yg aku dapat petang ahad semalam...nak nikah dah teman sekatil aku mase kat bp dulu...oooppsss, nnt kate mara suruh share katil pulak..katil sorang satu tapi bile aku takut nak tido malam...rase mcm x lena je tido aku kejutkan noryan, nak combine katil =p hehehe ngade2 betul...nasib baik noryan senang terjaga...die pun combine la katil...hehehe sian noryan...

banyak gile kenangan ngan noryan kat bp...banyak sangat nak cite..nnt aku ade mood nak menulis nnt aku tulis balik satu2..skrg rase mcm sengal 1 badan(nasib baik badan ade 1 je) sebab penat menggalas beg 50liter ke tingkat 4 umah aku ni x abis lagi..rase ngantuk gile...nak tunggu isya' lepas tu rase nye..good bye n gud nite la hari isnin...esok nak jumpe ari slase pulak..

ok untuk rakan2 yang mengenali yaney (Nor Faridatul Arziyaney Aidros). Saya menyampaikan pesan beliau untuk menjemput rakan2 semua ke majlis perkahwinannya, 6 jun 2009 di dewan mutiara sekolah teknik abd rahman, penang...

p/s - gelaran norshad n noryan adalah singkatan nama semasa kami inginkan nama panggilan kami ada maksud..so nak ade maksud letak la nor kat depan...hahaha so x la panggil bodo je tanpa de maksud kan...=p

0 Response to "majlis kahwin"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme