nanges ~laskar pelangi


penah tonton cerita laskar pelangi...?
1st time tengok last selasa ari tu, huhuhuhu....sedih2..
sangat bagus untuk students yang lupa diri, x-tau-nak-bersyukur-blaja-dalam-keadaan-yang-teramat2-selesa...tapi masih M.A.L.A.S nak belajar...haih..ape la masalah nya budak2 malas ni..
bagi yang ade niat nak berubah tu tengok la cerita ni tengok la macam mana susahnya budak2 ni nak belajar..dengan sekolah bocor nya..dengan kaki ayam nya...xde uniform nya...tengaok la mcm mana lintang x dapat pegi skolah sbb mak ayah die da x de..tapi lintang tu bijak..huhuhuhu sedih..=(

~mula la aku nak start bebel da ni...ok la malas nak bebel banyak2 pegi cari cerita ni kat mane2, then tgk buat pengajaran....

0 Response to "nanges ~laskar pelangi"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme