penang!!

sebelum naik sheikh menulis rasenye nak doa dulu...
Ya Allah moga persahabatan kami akan kekal baik hingga ke akhir hayat kami..aminn...=)
hehehe sbb da lama x jumpe kawan ku berdua ni, dann.........ceh saje nak suspen, da kenal since matriks tahun 2002, jumpe kadang2 kot after matriks ade la 3 - 4 kali..then da lama x jumpe so plan nak pi penang, daannnn...ish2 dan lagi, babab nnt..ok2 masa kat penang still bley sembang2, ade je cite nak story, x kekok pun..sangat sukee keadaan macam tu, boleh rapat even though da lama x jumpe...=)

plan nak jumpe ni da lama tapi baru tercapai hajat bile sume tegarkan hati, lari kejap dari hidup biase yang penuh pancaroboh...silap pancaroba...huhuhu
then kitorang decided pi penang sbb zila sambung skola kat penang, tak abes2 skola nye, highest level kot, amin2..cepat2 abes k...kitorang pi dari 250610 sampai la 270610...alkisahhhhnye..harap dapat jumpe kesayangans yang berdua ni lagi..sob sob sob...


nila tempat kami berteduh selama 3 hari..keluar je terus pijak pasir pantai...owhhhh...


kami pi TOY MUSEUM,excited!!!largest toy museum okay..jangan main2..



after TOY MUSEUM kami singgah MIAMI beach, ahaaa..glamer mak, MIAMI gitu..
bli stok makanan sat..


canteekkk kan laut time senja...huhu Subhannallah


kami tak lupa pi lawat uncle Francis Light sat..=)


cantekkk kan laut...owwhhh tenang...

0 Response to "penang!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme