heavenly weekend


heaven little princess ni landing-landing, tido-tido, hehehe

status maknye di BITSTRIP pun terasa heaven melayan wiken yang heaven..


Perghhh...syok rasenye weekend yang lepas..bukan ape, al-kisah setelah melalui minggu-minggu yang tak syok, dengan aku demam la, keje yang menimbun la..weekend lepas memang betul-betul lepak..hehe kalau encik hubby ade lagi syok..
Tapi encik hubby aku kene berkursus pulak, jadi die kene korbankan hari minggu dengan travel ke tempat kursus..Alisya pulak, dah fobia kene tinggal, die macam sangat seronok dok kat umah dari pegi umah mak aku..sudahnye, aku lepak je dengan Alisya kat umah..
Tak payah nak masak untuk lunch..pagi-pagi aku dah buat bekpes nasi goreng + teh susu..perghhh, so masa lunch aku belasah je nasi goreng bekpes tadi..
Alisya pun tak berapa nak sihat, batuk & selsema..so die agak slow down skit la banyak baring, guling-guling, tido...
Aku tengok tv sampai lebam..lama betul aku x buat aktiviti macam tu, dulu time single selalu la melayan tv sampai lebam. 
Lepas dah puas layan tv, nak masuk asar dah pun..Alisya pun dah bangun mula aktiviti meligat die, ligat manjat sofa pulak sekarang ni..bile dah boring mule la die nak panjat aku pulak, main anak tudung aku la, aku tak layan, die mule merengek nak mintak dukung..
so aku pun calling2 mak aku tanye nak kuar jenjalan tak..sambil aku nak gi cari minyak angin untuk Alisya (yang ade tu dah hilang die buat main, mane ntah tak jumpe)..
Hari hujan pulak, ingat nak bagi Alisya men taman..last2 singgah tesco je la, men menan goyang2 masuk duit singgit..peh tu makan petang merangkap dinner..
Hujung minggu merehatkan badan memang heaven.....

Published with Blogger-droid v2.0.10

0 Response to "heavenly weekend"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme