i dedicate this page especially for all my precious things!!!!

things that i luv so much...bukan bermaksud i'm materialistic tapi bende2 ni dah banyak berjasa..so why not creating a special entry just to show that i luv them so much, eventhough mereka x pandai membaca tapi tetap nak create jugak entry untuk mereka..muackkssss!!!

1. my travelmate 290

bought by mama for me in 2004..sebab masuk uitm, amik course IT, so need to use
it..rasenye kalau x amik IT x beli kot, if not because of IT course maybe saya ialah seorang
yang buta IT, buta computer dan yang seangkatan dengannya..huhu semasa entry ini ditulis...die sedang dimasukkan ke wad untuk direpair..huhu sedih...


2. my motorola C168



bought this from aiman...hehehe sebab aiman nak handphone camera kan...so bagi la kakak die ni handset ni...tapi banyak jasa ooo...senang menaip di kala anda sedang memandu...


3. my atomlife


beli sebab teringin..tengok org pakai pda so nak pakai jugak..but don't make a full used of this
thing...tapi tetap berguna kalau nak dgr lagu di mana sahaja anda berada...ha one more thing boleh simpan record all ur expenses..so that leh la wat personal belanjawan..ceh...this pic taken from other website, the real pic xde la sbb x de camera nak amikkan gmbrnye..

4. my pride and joy




banyak peristiwa pahit before dapat this thing..bergaduh ngan salesperson nye..ok lupekan salesperson rongak tu, die dah x de kene mengena ngan hidup aku skrg.. tapi bende ni banyak berjasa membawa ku pergi dan pulang ke tempat kerja..kemana sahaja aku ingin pergi..eceh wahh...


5. my green hero



kereta yang banyak sangat berjasa, banyak sangat berjasa ulang sampai 2 kali sbb terlalu berjasa ok...sejak dari zaman blaja, zaman mencari kerja..sehingga zaman kini, dia masih berjasa..=) xde full pic, nak tunjuk..


6. my 21' samsung


tv yang menemani di kala sendirian di bilik...menceriakan hari mu di kala kebosanan...=P ayat posyos...

7. cawan dan sudu untuk aneka jenis minuman (macam ayat kedai makan)



cawan coklat yang banyak berjasa di guna pakai sejak dari zaman belajar sampai kini...

8. my very latest luvly thing.. my cutest mini 9




x sempat nak explore banyak tentang bende ni but i still luv u baby...muah27x...teringat mase beli this thinng, just go to the kedai then cakap..saya nak yang ni..then muke p'puan tu terpinga2 biar betul bdk ni..mesti die igt aku ni buta IT dan alatannya kan...weh orang dah buat survey la before nak beli bende ni..so bukankah menjimatkan masa pembelian, jangan la igt org x tau ape2...=p

10. red marker case



perlu bawa jika anda ingin ke kelas mengajar mathematics..or jika x bawa students akan bende ni akan terlinats dalam pale otak diorang ($@#%#$%$%^$ yang lecturer ni bebel kat depan) , sbb ajar maths bukan theory kan, so kene tulis...ok..if ade more convenience and more technology devices ok la kan..kalau mcm sini still gune conventional thing, whiteboard and duster..so terpaksa la usung bende ni...

11. cosmetic case.

case kecik ni dah nak bodol da pun(in javanese language bodol maksudnye..lebih kurang macam dah nak lunyai la)...tapi buat simpan bende2 basic ni tetap di bawa ke mana2...

12. hiking backpack





tapi jangan tertipu, hobby aku langsung mendaki, atau meredah hutan belantara, beg2 ni sume di gunakan untuk mengangkut baju2 kotor dan bersih bile balik ke ipoh everyweek...=) memudahkan anda mendaki quarters yang tinggi tanpa lif, semput aku #$@%$%$

0 Response to "i dedicate this page especially for all my precious things!!!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme