guestbook for wedding

teringin nak ada guestbook ni da lama, nanti di kala bosan ke, time anniversary ke, bley bace mengimbau kenangan silam kan, hehehe bunyi macam gedik je, kui3

so nekad punye pasal, gi la bli paper kaler2, then buat cover depan tu, antar kedai untuk di jadikan buku...
buku da siap, mula la pikir nak letak accessories ape kat area buku tu nanti, so duk google, curik skit idea martha stewart untuk buat display flags ni..hehehehe


accessories, guestbook, pen, mug sume da settle so tinggal nak di letakkan kat dewan je...

kira deco kat meja tu macam ni la, gambar kat bawah ni masa setting malam before majlis, during majlis meja guestbook tu da berpindah ke luar, so x sempat nak tengok diorang deco cemane...hehehehe


2 Response to "guestbook for wedding"

  1. Encik H says:

    nak tgk2 balik erk...simpan leklok...hehehe

    (^_-)V says:

    ehehe, mesti la simpan...generasi kite nak baca nanti =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme