legasi anak dara yab


31 mac 2012,legasi anak dara yab telah menutup tirai.semua dah selamat menjadi isteri,dimana yab yang terakhir,yab tia telah selamat diijabkabulkan dengan pasangannya,adam..

Majlis walimatulurus berlangsung 1 april 2012, di Dewan Merak Kayangan, Felda..tempat yang sama majlis yab tasya tahun lepas.

Walaupun majlis pada hari ahad,tapi demi legasi yab, mesti kena pegi juga,asalkan aku tak hutang mana-mana majlis geng yab.

Makanan sedap, dari Felda D'saji, majlis pun siap ada tarian piring, tapi yang paling best video akad nikah yang baru berlangsung semalamnya da ditayangkan masa majlis tu,wah advance betul :)

Tapi tak dapat nak stay lama,sebab memikirkan esok nak kerja so kena la balik awal,setakat sembang2 kejap dengan pengantin,tangkap gambar sekeping 2 je.

Tapi ari ni aku dah demam,dpt mc so dapat la cuti ari ni..

Published with Blogger-droid v2.0.4

0 Response to "legasi anak dara yab"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme