Gatal merenyam

Huhu..pregnant kali no aku kene gatal-gatal pada bahagian kaki..Merenyam betul rasanya, tak tahan oo, menguji kesabaran bila orang kata jangan garu, boleh rasa nak jerit nangis tahan gatal tu..hukhuk
Semalam dah klimaks kegatalan pada kaki aku, sampai luka aku garu, tu pun aku garu berlapik kain guna sapu tangan..
aku pun teringat ade sorang classmate tu dh jd doc, so tanya kat dia..







Hari ni aku nak pi cari ubat/cream yang kawan aku suggest tu..Tak tahan sangat dah rasenye..huhu sabarkanlah aku untuk pregnancy kali ni..

posted from Bloggeroid

0 Response to "Gatal merenyam"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme