Personalize calendar

Demam photobook sekarang ni dikalangan kawan-kawan office aku..hehehe aku pun dah terjebak.

Sempena new year ni kan, aku terjebak beli calendar kat photobook tu. Niat dalam hati, nak letak muka-muka kesayangan kat calendar 2016 ni, sekurang-kurangnya, sejuk sikit hati di kala busy bekerja tu kan..hehehe

Aku dah beli since 2 minggu lepas lagi, tapi aku tak siap-siap lagi design masukkan gambar, huhu busy sangat sekarang ni. Balik umah jangan harap la aku ngadap laptop bagai. So doakanlah, aku dapat realisasikan calendar tu, aku nak cuba design weekend ni, harapnya..hihu


Chaiyok datang lah kesempatan dan semangat.
posted from Bloggeroid

0 Response to "Personalize calendar"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme