Sofea meragam berubah tempat

Kalau korang tengok gambar last entri aku, gambar majlis aqiqah tu, kalau korang jenis yang perati la kan.. mesti korang tengok alahai sian si Sofea macam x bersiap je dia..hehe kesian anak aku tu..bukan tak dress up kan dia elok2, cuma dia meragam.

Kami sampai Ipoh hari Rabu petang, dari hari Rabu sampai ke Sabtu tu(majlis hari Sabtu), asek nak menempek je. Berubah tempat orang kata. Memang tak jadi keje la, aku pakaikan die headband pun die tarik, rimas kot.

Ye lah, dalam masa 3 bulan kehidupan dia, yang dia kenal adalah, mummy, daddy, kakak Alisya and cikgu taska dia..hehe mana die kenal, embah, opah, atok semua tu..

Baju jubah dia tu memang aku tempah special untuk dia, siap bertudung tau..hehe tapi tak kesampaian nak pakai dengan tudungnya masa majlis..


Gambar ni masa test jubah & tudung baru sampai..Masa ni comey la siap bertudung bagai..tapi masa majlis betul-betul sian dia..hehe nak wat macam mana kan..
posted from Bloggeroid

0 Response to "Sofea meragam berubah tempat "

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme