Sofea first tooth

Sepanjang lahir, pernah sekali je Sofea kena selsema masa umur 5 bulan, pas tu dedar sikit je badannya. Kiranya kali ni memang betul-betul demam dia.
Air liur duk meleleh je, mummy dah agak ni mesti nak pecah gusi nak tumbuh gigi ni. Moga Sofea kuat, dan sihat sentiasa. Big girl dah anak mummy ni, Sofea yang kuat.

Menggigit aje la kejenya..ade tips kata simpan teether tu dalam fridge, bagi sejuk, bila baby gigit kurang la perasaan tak selesa baby tu, so mummy pun ikut je la tips tu.
posted from Bloggeroid

0 Response to "Sofea first tooth"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme