purpose of life for today.....

my purpose of life for today is to.....

bende penting agenda aku hari ni ialah....

1. jaga exam, 8.15 - 10.15pg..dah settle tadi, bosan aku menjaga exam tapi muka control je depan students...tgk paper engineering maths 2, used to ajar sem lepas tapi x dpt sem ni..ok la soklannye...and mmg ramai students keluar awal...so belek2 soklan..bosan nye....jalan2...duk balik...dan rutin tu berulang lebih kurang 10 kali smpi la...kul 10.15...


semalam ade yang tido mcm ni..mule2 aku pegang je tgn die suruh die bangun..x sedar jugak..aku goyang tangan die baru die bangun...aduss...boleh tido lena, pas tu bangun terkejut macam baru mimpi lepas kene kejar agaknye...ade gak yang mcm ni...termenung je..lantak la korang..nasib la...

2. nak tande paper math 1...huhu..harap2 suatu yg baik akan berlaku..(suatu disini merujuk kepada----->harapan agar tiada students ku yg fail) harapan juge agar student ku tidak berbuat seperti ini..

0 Response to "purpose of life for today....."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme