CHINESE NEW YEAR 2011

Gong Xi Fa Cai to all..huarghh..sebenarnye ni entry untuk Chinese New Year ari tu tapi biasa la bila da berada kat umah tu..memang nak spend all time kat umah, if online pun kejap2 je..

For this year, memang x amik cuti lama, sanggup gi keje untuk 3 hari mon - wed tu eventhough opis tu da sunyi sepi, ada yang amik cuti tu cuti la, tapi ade je yang x amik cuti tapi x nampak batang hidung pun..Wallahualam, tu antara diorang dengan Tuhan la kan..for me saya memang bekerja la, sebab attend kursus, hehehe kursus VB tu..

So bila da keje2 bertungkus lumus, petang rabu tu pulanglah ke rumahku syurgaku, dan keroro pun kerja on CNY, tak leh nak dating2, jadi spend time dengan famili, gi jalan2 cuci mata dan makan2..:)

cuci mata pun bersebab sebab da discuss with keroro before this, sebulan kena beli at least 1 barang kan, jadi for this month beli kain untuk famili dulu..kih3 dah settle hal diorang nnt bley pikir hal saya pulak..

sukeee!!!!

bodyguard tgk org potong kain..kui3..

big mama sitting on a big sofa..;p

lapar...mama's lunch treat, maceh bunda..:)

nak tau sedap ke tak cuba rasa sendiri..for more info go to AP website

0 Response to "CHINESE NEW YEAR 2011"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme