reward for myself; new handbag yippie!!!

yeayyyy!!!! setelah diusung merata2 tas tangan yang dah makin pudar selama 2 tahun akhirnya, memang puas hati pakai, sampai sekarang tak koyak lagi, cuma kulitnya da mula mengelupas, huk3..sedih, mahal tau beli handbag lama tu..

tapi sekarang saya da berjumpa dengan penggantinya...phewittt!!!nak show off skit..

ciri-ciri handbag untuk dilenjan ke ofis ni mesti sizenye besar!!!, sebab bley letak barang banyak, marker, duster, pen at least 5 batang, pencil, pembaris, calculator, name tag, lipstick, compact powder, mascara, blotter, kertas2, kunci2, handphone, wallet, pocket perfume, aromaterapi, tisu, brooch, haihhh macam2 la yang nak disumbat dalam ni nnt..

so saya berpuas hati dengan reward terbaru saya ni...{amik tips kakak ofis : kadang2 kita kene beri reward pada diri sendiri, so kalau mahal pun tak pe asalkan puas hati..}

0 Response to "reward for myself; new handbag yippie!!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme