pak ketipak ketipung~sang pemimpi


before this i wrote about LASKAR PELANGI, one my favorite movie..the sequel of that movie is SANG PEMIMPI, sequel ke-2 ni pun sangat awesome..best ceritanya, memang banyak pengajaran cerita ni..2 thumbs up to the production crews..

jom tengok skit sedutan cite tu..

video


saya suka lagu ini..sangat menghiburkan telinga saya mendengarnye di kala sunyi menunggu keroro pulang kerja..

p/s : wokeyh to those yang tak pernah tengok, cepat2 lah tengok...alah, kalau rase2 kedekut nak beli dvd tu, try search kt Youtube, ade je cite ni...

0 Response to "pak ketipak ketipung~sang pemimpi"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme