VB

Sejak menjerumuskan diri dalam Mathematics ni, lama da meninggalkan dunia programming..kui3..masa kat tempat keje lama ade gak sentuh2 pasal programming, tapi kalau dah 3 tahun lepas punye cite..memang la tak payah nak cite ape2, lupe habis...

So demi kecintaan yang mendalam pada programming ni dan nak mencukupkan kursus 7 hari setahun ni, join la kursus Visual Basic (VB) starting from yesterday till tomorrow..dapat la 3 hari kan, so tinggal 4 hari je lagi nak kumpul hahaha programming la sangat kan, tak susah mane pun VB ni, dulu masa blaja pun memang ade blaja subjek ni, ingat lagi nama tok guru yang mengajar tu, Encik Zamri..kui3..he's such a nice person, sumenye ok la bagi die, kite cakap je ape pun ok...adoiii...;p

labwork yang keberapa ntah

Mula2 nervous gak, kot2 la yang join tu sume terel2 tahap dewa langit ke 19, so kite buat bese je la kan..maklum la da lama tinggal, tak amal, bila tak amal, lupe la kan..;p syok juge kursusnye it's more to labwork activities so kite buat program sambil blaja coding2 nye...

Plus today sangat gumbira sebab dalam da lupa2 tu pun dapat siapkan assignment yang instructor tu saje2 bagi and die pun tak penah buat lagi..wahhh siap bley run smooth tanpa error...macam2 perangai orang masa kursus ni, kalau kite masa kursus banyak sangat tanya, otak tak jalan, pehtu ade gak yang buat2 bizi tapi habuk pun tadak, so kite ni jenis buat2 diam sudah tapi hasil ade...:) wah2 kira x karat sangat lagi la programming skill saye ni...Heppi nyee!!! mode tibe2 rase nak tukau department plak, nak ajar programming language...;p
payroll assignment

p/s : yang penting esok cuti...kui3... cepat la abes kursus...

0 Response to "VB"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme