Happy Anniversary (4th years)

Alhamdulillah, 16 September lepas genap 4 tahun melayari bahtera perkahwinan, dikurniakan dua cahayamata, mendapat pelbagai nikmat kehidupan suka duka yang menjadikan ikatan perkahwinan semakin kuat. Moga tahun-tahun seterusnya kami sekeluarga sentiasa di dalam rahmat Yang Maha Esa, hidup dalam kebahagiaan keluarga sakinah mawaddah warahmah, amiin.


Tahun ni daddy tak dapat celebrate bersama sebab kerja, mummy cuti bersalin, nak balik kalau dekat tak pe la kan, tapi jauh, sob3..so sambut bertiga je la..Tak rancang pun nak beli kek bagai, tapi Alisya, biasa la dia tengok orang potong kek, tetiba request nak kek, padahal birthday dia lambat lagi, kui3.

posted from Bloggeroid

0 Response to "Happy Anniversary (4th years)"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme