"Ni adik saya.."

Hari ni attend majlis konvokesyen & majlis kecemerlangan taska Sofea. Event ni combine dengan tadika sekali.

Macam tahun lepas, anak aku duk kat taska je kan, xde apa sangat la aktivitinya, setakat meramaikan dan memeriahkan majlis..hehe dapat la 2 hadiah, 1 cenderahati untuk anak-anak taska, lagi 1, tempat no 2 family catwalk kat red carpet..haha saje cikgu dia buat seronok-seronok nak bagi hadiah kat semua agaknya..

Alisya dah boring, mula la dia menjaga adiknya dalam stroller..

Sofea tido je, bila ada budak2 nak ngusik adiknya, keluar la ayat dia "ni adik saya.." dengan muka garang die tu..haha berdiri je sebelah stroller adik dia, menjaga. Boleh harap dah nak jaga adik, kehkehkeh..

posted from Bloggeroid

0 Response to ""Ni adik saya..""

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme