Stroller Pinjam

Kereta tak cukup space nak bawak balik barang masa habis cuti bersalin ari tu, makanya tinggal la stroller kat Ipoh.
Nasib la ade kawan yang sudi pinjamkan stroller, sebab anak-anak dia pun
dah besar, tak pakai dah stroller.

Ade la rezeki si Sofea nak jalan-jalan dengan stroller. Insyaallah balik cuti lagi sekali nanti baru bawak stroller, anak-anak memang jenia aku letak je dalam stroller & car seat, senang nak jalan-jalan.

posted from Bloggeroid

1 Response to "Stroller Pinjam"

  1. SYANI says:

    Pasni kena beli kereta luas lagi, senang nak angkut barang anak2..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme