Balik Ipoh CNY 2016

Duk belek-belek gambar dalam henfon, ternampak gambar-gambar masa balik Ipoh cuti CNY ari tu..huhu dah nak dekat 3 bulan lah kami tak balik Ipoh ni..

Insyaallah dalam masa terdekat ni nanti kami akan balik..rindunya jangan cakaplahkan, tapi suami dan anak-anak pengubat kerinduan, sebab diorang pun rindu dengan kesayangans di Ipoh..

Especially Alisya la, asyik sebut embah, opah, atuk, paman, bibik, sepupu dia..semua die sebut bila-bila teringat..Sofea tak tau apa lagi, hehe


👆plannya nak ke Funtasy House yang terletak di Pekan Ipoh tapi tutup sbb CNY, end up kami berjalan-jalan sekitar kawasan..macam-macam la yang menarik perhatian..muzium Yasmin Ahmad, kedai-kedai hipster, tapi semua kami tengok-tengok je..☺


Ajak opah jalan-jalan AEON baru kat Klebang..hehe tak pernah merasa sangkaya(eskrem kelapa) so kita cuba la kan..nak sampai thailand ntah bila.. sedap dan banyak, berbaloi la harga setempurung tu 9ringgit> rasanya..


Daddy geng MTB dia 1 Malaysia..Balik kampung pun gi cycling..hehe tak pe la, kita gi Padang Polo bawak kakak main taman..

Balik kali ni, seronok sebab dapat spend time dengan family sebaiknya..masa balik Dec 2015 lepas, busy dengan preparation aqiqah untuk Nur Sofea..☺

posted from Bloggeroid

0 Response to "Balik Ipoh CNY 2016"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme