Sanrio Hello Kitty Town 22042016

Last week menyampaikan hajat si anak, ke Sanrio Hello Kitty Town (SHKT) di Puteri Harbour, Nusajaya.

Gerak dari rumah jam 8.30 pagi Jumaat sebab dah tengok schedule ambil dari website, SHKT tu buka jam 10.30am, so memang elok la sampai masa tu nanti. Anak-anak memang jenis bangun awal, so tak de masalah nak kejutkan diorang, dan bersiap awal.

Sebenarnya adik aku dapat 2 free tickets, company dia bagi, tapi dia nak pegi jauh, rezeki kami yang diselatan ni la nampaknye..hehe untuk Alisya, disebabkan dia dah 3thn lebih, so dia pun kene ada tiket, so aku beli lagi 1 ticket online je, dapat la discount sebab ada tesco card, rasa promotion utk tesco card tu sampai june 2016. Harga ticket semua boleh tengok di website Puteri Harbour.


Excitednya la hai si kakak Alisya..sampai-sampai je, mintak dia ke toilet, buang air dulu, sebab dia memang dah tak pakai diapers. Gambar 3 beranak tu depan entrance ke SHKT, anak-anak dah tak heran camera. Before masuk, diorang akan cek beg macam theme park lain lah, nak cek kita bawak masuk makanan ke tak, memang dah agak pun, so bawak masuk susu anak-anak je.

Disebabkan beli All Park Pass, so daddy kata, jom kita start gi level yang paling atas,ada Thomas & Friends theme park. bagi yang boys, suka la kat sini sebab banyak ride yang diorang boleh main. Tapi nasihatnya, tinggi yang selamat nak boleh main semua adalah 110cm.


gambar ni je ada dalam henfon mummy, gambar masa naik helicopter & bas dalam henfon daddy. Alisya mula tu dia memang menjerit takut masa naik ride, sebab tak pernah kan, haha kesian anak aku, tapi si Sofea, relaks je..kihkih..tak banyak yang kami naik sebab Alisya takut. Ade yang ride macam Solero yang kat genting tu, tapi untuk kids la, tu pun Alisya tak nak naik, so malas la nak paksa.

Sambung next entry..bagi korang rest kejap ☺
posted from Bloggeroid

0 Response to "Sanrio Hello Kitty Town 22042016"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme