Sanrio Hello Kitty Town cont..

Habis ronda-ronda area Thomas & Friends, turun pulak kami ke level 2. Kat level 2, ada Bob The Builder(BTB), Barney, Pingu dan rakan-rakan la..hehe


Masuk je, kami terus ke rumah Barney..kat situ Alisya just main susun-susun nombor. Sofea tumpang baring minum susu..hehe

Then, dari dalam rumah Barney tu, kami nampak mascot BTB and Pingu keluar..Alisya ape lagi, terus dia ajak mummy pegi dekat mascots tu. Tau dah anak aku tu, memang excited jumpa mascot. Dapat la dia bergambar dengan 2 mascots tu, Sofea masih lagi menyusu kat rumah Barney dengan daddynye..


Tak banyak sangat aktiviti boleh buat kat level 2 ni, kami masuk dalam rumah Pingu, just ade few games yang family boleh main. Ade satu character tu, Angelina the Ballerina, rumah dia tu tak open lagi sebab show time nya pukul 1, so disebabkan Alisya pun tak tau sangat cartoon tu, so kami pun habiskan sesi kat level tu sambung turun ke level 1.

wait for next entry ya..
posted from Bloggeroid

0 Response to "Sanrio Hello Kitty Town cont.. "

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme