IELTS + tidur di parking area

pagi2 sepiee lagi da sampai tempat ni...

kalau rase saje2 rase nak tidur, takkan boleh tidur punye kat parking area tu tau..ye lah sebab open area kan, banyak kemungkinan yang boleh jadi, orang culik ke, rompak ke, pecah kete ke..


tapi disebabkan parking area tu da bertukar ke dalam private college so memang boleh terasa selamat, cuma akan rasa panas sebab x leh on aircondkan...=)



pengalaman tak terlupakan...marah+seronok..macam2..♥





setelah selesai, singgah sebentar di Queensbay...

melihat pameran photography USM students dari kejauhan...

2 Response to "IELTS + tidur di parking area"

  1. Encik H says:

    wah...pg qb x ajak saya pun...hehehe...

    (^_-)V says:

    mane bley ajak, nak pegi bersuka ria di tepi laut..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme