room deco!!!!

sy nak deco bilik...

warna bilik
1st step adalah dengan mengecat bilik...setelah duk 22 tahun kat umah tu..rasenye x penah lagi cat bilik tu...kaler putih as usual umah kat Malaysia tu la warnanye..
perkara yang perlu diambil kira, bilik sy tu kecik je, so x leh warna yang dark sbb nnt nampak gloomy je..sy nak warna yang lite, soft je...


lite purple...
lite blue..♥

furniture
bila dah cat2 tu nnt nak cari bedroom furniture plak..heheheh so far yang rase terjatuh chenta, adalah white furniture sebab bilik x berapa nak besar kan, so bila white tu nampak la luas sket bilik tu..=)



dark furniture


white furniture ♥

steel furniture

wooden furniture

pictures : courtesy of mr google


p/s : yang ade simbol love2 tu kiranya under consideration..;)

1 Response to "room deco!!!!"

  1. Encik H says:

    phewwittt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme