post-pressie for mum

hehehe, lambat gile bagi pressie kat my mum, so i called it post-pressie...tak de ape pun, cuma hadiah biasa je..hope she will like it, eventhough i knew that she will like 'terpaksa' to accept this hadiah hehehe, sebab handphone die sangat dah outdated...kui3...she still use the 3310, sebab tu je yang die selesa sampai la button on/off tu da terkoyak...so had to force her using this new pressie..hehehe


courtesy : google..


setelah diushar kat kedai phone tu, rase handphone ni yang paling sesuai dgn my mum, C3-01 hehehe...sebab sume function yang basic ada, so kalau dia rasa nak online fb kat handphone pun bley, kui3...hope she will get use to it...

prektis mama prektis..!!!
hehehe



1 Response to "post-pressie for mum"

  1. Encik H says:

    mama dah semakin canggih bermain fb di hp...kekekeke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme