yang baik kita khabarkan~

taken from : Pakar Diari Hati

p/s : kita masing-masing ade akal Tuhan kurniakan, jadi masing-masing boleh fikir mana baik yang mana yang buruk, mungkin kadang2 mulut ni tak terucap nak menegur, tapi mungkin dengan cara ni, kalau-kalau ada yang terbaca, anak didik ke, adik-adik ke, jadikanlah pedoman. Kalau tak jadi, malu korang nanti dik, jaga 'standard keperempuanan' kite, selagi lelaki tu tak 'shake hand' dengan tok kadi wali anything can happen.


1 Response to "yang baik kita khabarkan~"

  1. Encik H says:

    biasalah tu...org2 mcm tuh mane tau malu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme