zoo....kurung lah haiwan tu

huhu baca tak Harian Metro pagi ni?kat tajuk 'Sangka Jinak' tu, seram tau.


Zoo tu secara alami nye memang kita tau tempat yang banyak budak-budak, jadi tolong la, petugas mana-mana zoo pun, jangan la biarkang siamang ke, monyet ke, ape2 je la haiwan yang seangkatan terlepas disekitar zoo.Selagi namanya haiwan, kita takkan tau ape yang die boleh buat dan dia akan buat, sedangkan yang dibela pun boleh serang tuannya, inikan yang tak di bela, macam2 boleh jadi. 

Sebelum ni pun dah penah pegi zoo and the worst adalah bila pegi since 2008 sampilah sekarang ni dah nak hujung 2011 pun, kat zoo Taiping tu masih ada monyet yang berkeliaran dalam zoo[kalau kat luar zoo tu tak la kan nak buat macam mana] tapi ni kat dalam zoo, kita masuk zoo tu berbayar tau, so bila bayar kena la jamin keselamtan pengunjung. Monyet-monyet tu pulak pantang orang pegang apa semua dia ingat makanan, handbag pun dia nak rampas ingat ada makanan dalam tu. huhu bahaya tau, ishhh 
Nauzubillahminzalik..

0 Response to "zoo....kurung lah haiwan tu"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme