mari kita ke zoo!!!

last wiken, pagi2 sedang breakfast mak bgtau nak balik kampung, so kami pun mengikut la skali duk kat ipoh pun x de aktiviti, hehehe then terplan plak alang2 da balik kampung tu, singgah zoo sat, jalan2 keluarkan peluh, haha...nak exercise skrg ni, memang malas ya amat....

sampai di exit, ready to go...yihaaaa!!

sampai around 10.30 pg mcm tu, then bermula lah perjalanan kami melihat haiwan di zoo tu, since last year ni baru jejak kaki balik ke sini, mak pulak bgtau last die pegi thn 2003, hehehe seronok, kalau ade budak2 ni mesti lagi meriah...kebetulan hari tu memang banyak sekolah tadika yang buat lawatan ke zoo ni, so memang nampak ramai sangat budak2 kecik pakai uniform sekolah..




melihat beburung cinta..



si flamingo bermain air..

singa bersantai2...

jalan lagi..semangat2..hehee

melihat rusa berehat2...

gegajah jinak...<teringat thailand, ehem2 sayang..krabi jumm..;)>


ok enuff for this time, jum pulang..=)

p/s : pihak pengurusan zoo taiping, tolong kawal kera2 yang berkeliaran, kerana kera2 tu semakin liar dan membahayakan keselamatan pengunjung...=(

2 Response to "mari kita ke zoo!!!"

  1. Encik H says:

    owh...masih teringat adegan membaling botol 100 plus...hehehe...

    (^_-)V says:

    shhhhhhhh....tu antara i, u dgn mak je yg tau, hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme