testing~

Tau pasal product kat atas ni da lama,keje opis zaman skrg ni biase la kan,sume product kite tau,dealer nye banyak. .
Tapi kisah beli benda kt atas tu masa buat facial and body spa before kawen ari tu,sape2 yang dok area ampang ipoh tu leh la kalau nak buat treatment kat sane,kite tolong promote je,tolong2 kakak sepupu,hehe die yg suggest pakai product tu,katenye ok. .
So beli la nak try kan,so far lepas da almost sebulan pakai,ok la,kulit jadi soft and warna kulit jadi lebih sekata. .kadang2 kalau rajin,sapukan skali kat muka hubby,die suke hahaha. .
Tapi sebab beli travel pack je ari tu,rase macam da nak abes, aiseh kene beli lagi ni. .adeh tang nak kene kuar duit ni berat sket, tapi nak produk best punye pasal. . .kui3
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 Response to "testing~"

  1. Encik H says:

    jgn mintak suami tau...hehehe...

    (^_-)V says:

    hahaha, mintak lain bley?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme