3 of us

ooopppsss, ni bukan entry of pregnant announcement,
tapi kalau da rezeki Alhamdulillah, doakan kami...=)


tapi ni entry pasal.......








T.R.I.P.O.D


benda penting yang perlu ada bila hanya ada anda berdua pergi bercuti...sepanjang kami pegi berholiday memang x lekang tripod ni dengan kami, so that, whenever ada spot yang menarik untuk di shoot and for sure nak muka kami ada skali dalam shoot tu, kami akan guna tripod, tak berat mana pun tripod ni, nak diusung ke sane sini, camera tu lagi berat..hehehe
thanks for Mr Tripod for being a loyal companion to us, da macam pegi bercuti bertiga plak...hehehe kemana je usung tripod..=)
tak sia2 hubby insist nak beli tripod after beli camera ari tu..hehehe

1 Response to "3 of us"

  1. Encik H says:

    huishhh...nasib baik beli...kalo x...payah nak posing2...hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme