hadiah kahwen

hehehe cerita kahwen x abes lagi, kami masih lagi menerima hadiah kahwen dari kawan2 and students, time kasih banyak2 la..x sempat lagi nak bawak balik umah..tersepuk hadiah2 nya kat opis ni..nanti sy bawak balik pelan2 ye..yang kat bawah ni gambar 1st batch adiah yang smpi masa baru naik cuti ari tu, dan bilangannya da bertambah..thanks a lot, nanti da ada umah sendiri sy kemas hadiah2 ni cantik2..hehehe

kat umah pun bersepah lagi hadianya, dah masuk dalam bilik stor,
datang lagi hadiah baru dari adik & bakal adik ipar, hehehe time kasih la,
paham sungguh korang ni, tau agaknye kakak die ni da lama nak ade oven sendiri...
tapi dok pk sploh kali tak tau nak letak mane..kui3..

2 Response to "hadiah kahwen"

  1. Encik H says:

    wah...camne nak bawak balik tuh?hehehe...angkat ngan kakak yer...

    SYANI says:

    Oven tu kalau takde tempat nak taruk, kirim kat batang kali pun ok gak..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme