menang sudoku

Hihi,datang students' event ptg tadi dgn niat nk bg support je ye la kesian students buat event kalau x tolong meramaikan. .masuk pertandingan sudoku,hik3 sekali menang la pulak. .

Nombor 1 lagi,kui3 Alhamdulillah,dapat la hamper kt atas tu. .

Siap dapat makan lagi,kuih muih n bihun,makan kuih je,bihun mcm kenyang lg nk mkn,so simpan je,kebetulan ari ni tgl sensorang kt umah,family sume ke putrajaya,adik konvo. .so rezeki malam ni mkn bihun, da x pyh masak. .
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 Response to "menang sudoku"

  1. Encik H says:

    nape xde tuk saya pun?sedey...sob2...

    (^_-)V says:

    hahaha, nanti la sy bawa pulang ye syg..hihi jangan nanges nanti susah la sy nak pujuk encik demok sy ni..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme