restoran upin ipin


Last week we went to mydin meru raya for the purpose of buying files for my students (i need large amount of it..so mydin la pilihannya kan). 
Lama dah tak jengah mydin, rasenye last pegi bulan puasa ari tu kot, pegi dengan in-laws.
Dah shopping apa yang dihajati. Sampai masa lunch, kami menuju terus ke restoran upin ipin. Last makan kat sini masa pregnantkan Alisya 8 bulan.
Alisya punyelah excited nampak upin ipin. Kepala, badan, kaki, tangan semua nak bergerak, teruja sungguh die. 
Mummy order "nasi ayam upin ipin" & daddy order "nasi goreng atuk". Nasi ayam sedap ok la rasenye simple untuk budak-budak, nasi goreng nampak fancy skit, ade keropok, ade satay, hehe.
Budak kecik Alisya ni makan pun dah tak senang, kejap nak main, kejap tengok dinding gambar upin ipin, kejap terdengar suara upin ipin. 
Nanti dah besar sikit nampak restoran ni memang kene masuk la, jenuh..Macam budak-budak lain, dari luar dah jerit " nak makan upin ipin..!!!" Hahaha

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 Response to "restoran upin ipin"

  1. done following..salam perkenalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme