Applelicious

Cik abam suami kite sekarang dah men epal aje kate ko...!!!tengok la tu abeh sume die tuko dari samseng ke epal..ape nak kata duit dia, minat dia hat tu biaq pi la..haha asalkan cik puan isteri ni dapat bahagiannya jugakkan..haha
p/s: Tergugat gak kredibiliti ni bila ada students pakai mekbook, aku baru pakai acercite..hahaha tapi sabo je la acercite p3 kesayangan tu pun tak kalah la depan student...student lalu mesti nak jeling-jeling cuit-cuit sikit, p3 tu hehe, x abis explore lagi pun menda alah tu, pakai la puas-puas dulu..

thelifestoryteller were posted via Blogaway

1 Response to "Applelicious"

  1. Apple user la katakan...hehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme