Weekend Outing

Biasalah bila weekend masanya nak bawak anak-anak jalan-jalan. Anak-anak, asalkan kita bawak gi naik kereta pun dah seronok sangat, bawak gi main playground depan umah pun happy tak terkira.
Weekend lepas, kami bawak anak-anak gi jalan tengok laut, haha padahal dah memang duk tepi laut kan, kat situ je lah tempat beriadah.
Alisya sonok nak tengok kuda & main buaian. Si adik, sofea first time kami bawak ke situ, dia bukan tau apa lagi, duk busy main jari, explore tangan dia je, hehe
Almaklumlah, dah setahun jadi orang pantai, bosan jugak kadang-kadang tu, hehe apa nak buat. Tempat mencari rezeki, menabur bakti, bertabahlah.
Rasa nak gi holiday lah, kene giat menabung ni, nak lari jap dari suasana tempat tinggal ni.



posted from Bloggeroid

0 Response to "Weekend Outing"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme