casa ku

Alhamdulillah finally dah dapat kunci rumah..
since sign S&P november 2011, macam-macam benda jadi and sekarang dah ogos 2012 baru la dapat pegang kunci rumah ni..
Dah 5 malam tido kat umah baru, hehehe seronok..Walaupun umah kosong je, barang tak de lagi kan..tapi sebab tu rumah sendiri, rasa puas..
Insyaallah next week perabot sampai, baru la terisi skit rumah tu, sekarang ni bercakap berdua pun bergaung2 je bunyi maklumla rumah kosong..

 ni lah die rumah kami yang masih kosong...
Yang penuh kotak-kotak kat bawah kabinet tu, sume hadiah kawen..sume dah diangkut masuk ke rumah baru, mana yang boleh digunakan, kami dah pun guna..hadiah barang-barang electrical macam periuk nasi, blender, oven memang kami guna, pinggan mangkuk mana yang rasa sesuai pun kami dah guna, hehehe nanti kabinet tu kalau ade duit lebih boleh la buat pintu, kurang la nampak semak barang-barang kat bawah tu kan...nanti2 la tengok rezeki akan datang pulak..:)
Tido pun kat hall depan je dulu, kui3..punye la excited nak tido umah baru..katil pun x sampai lagi..hehehe

ni je barang-barang elektrik yang kami beli untuk kegunaan asas..yang lain-lain yang tak penting kami hold on dulu pembeliannya..

2 Response to "casa ku"

  1. SYANI says:

    Sama lak no rumah kita..

    (^_-)V says:

    ye ke..hehehe chemistry adik beradik betui..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme