hajat tak kesampaian

Konon-konon berangan nak beraya di rumah baru tahun ni, tapi hajat tak kesampaian la nampaknya..tadi called BPP (Bahagian Pinjaman Perumahan), cek baru release..adeh, lembsss betui korang ni wat keje...cek baru release katanye, nak sampai ke lawyer alamatnya next week la tu..huhu next week tu, hari Ahad dah raya weh..so memang bye2 la hasrat nak beraya di rumah baru...huk3..


Baru berangan konon-konon nak buat house warming merangkap majlis jamuan raya sekali (sebab dah tak jadikan, so reveal je lah awal-awal, huk3)..tapi nampaknya simpan je lah dulu hasrat tu...haihhh, bile la cerita rumah ni nak menggembirakan, asyik dapat berita tak best je..

0 Response to "hajat tak kesampaian"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme