cukai taksiran MBI

Excited lah konon 1st time dapat bile cukai taksiran 

 But once I opened it, nama orang lain pulak......

Terus buat semakan di www.mbi.gov.my
nak check no akaun sebenar and kalau problem akan send report la kan...

 Luckily dalam website boleh semak bil online...
ni bil yang sebenar, tapi tu untuk 2012 punya,
e-bil for 2013 belum keluar lagi...

Plan next week nak pi MBI la, nak gi kaunter tanya pasal my 2013 bil then terus bayar..
Ehem2, kene la pegi minggu depan, this week gaji mane dapat lagi, pokai ni..kui3...
Lagipun I tak nak VIVA tu, kalau tak dapat I-pad tu dapat goodybag tu jadi la, hik3... 

1 Response to "cukai taksiran MBI"

  1. SYANI says:

    Pegi la settle apa2 sebelum beranak ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme