cameron highlands mac 2013 - day 1 (cont..)

Destinasi seterusnya adalah pekan Tanah Rata, aiseh jemm, sebab ada Perhimpunan Rakyat 1 Malaysia pulak kat pekan tu, Siap TPM datang tu..Dapat parking tepi-tepi jalan tu kami pun berjalan-jalan kejap, nak shopping sweater and stokin untuk Alisya. Mase kat Bharat Tea Plantation, sempat belikan snow cap and stokin untuk die..
Tengok la tu nenyak tido dengan sweater baru..:) Masih menunggu adik aku ni, tak sampai jugak, katenye dah sampai Cameron tapi ntah sesat kemana..kami beli barang nak masak untuk malam ni, sebab tengok cuaca pun macam nak hujan je, prepare la stok makanan, kalau hujan tak payah turun malam ni..

Elok je kami sampai apartment hujan pun turun...so rehat-rehat je la kat apartment, dah puas berehat sume pakat tido, landing tengok tv, adik aku pun dah sampai..Petang lepas asar, hujan pun dah reda kami bergerak ke pasar malam pulak..
Masa nak cari parking Alisya tetibe merengek..beriyer aku ni usap-usap perut die, kot kembung ke ape ke..rupenye bile mak aku bukak sweater, bukak snow cap die terus senyap..hadoii ini tak tau sejuk punya anak..Penyudahnye turun gi pasar malam, selambe rock die je, dengan baju short sleeve..Orang sekeliling dah pandang pelik je, ye lah baby sebaya die sume berbalut sweater, pakai topi..naik segan mummy dengan daddy ni, daddy siap cover die dengan jacket daddy, tapi die ape tak heran..hehe

 Aktiviti malam, dok kat apartment je, sambil tengok Festival Filem Malaysia..
Alisya tido dah macam-macam aksi, dari berbedung sampai dah jadi sampin bedung tu, tinggal balut pinggang je..kui3...

1 Response to "cameron highlands mac 2013 - day 1 (cont..)"

  1. sonok ooo dia tdo...sejuk2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme