monday blues

Assalamualaikum pembaca,

Hari ni terasa sangat 'blues', walaupun berbaju ijo..huhu Merindui puteri kecilku..
Tadi pagi bawak Alisya singgah office sebelum hantar Alisya gi taska, elok je die senyum-senyum dengan kawan-kawan mummy. Tapi bile mummy bagi die minum dengan botol susu, die refuse..huhu mummy dah risau..Kesian takut die lapar pulak nanti, mummy terpaksa direct feeding, nak jaga emosi die, supaya tak ditinggal kat taska dalam keadaan sedih..
Dah kenyang Alisya, senyap, senyum-senyum..Mummy bagi kat babysitter pun die ok je, tapi mummy risau takut nanti bile die lapar die tak nak minum guna botol..
Alhamdulillah tadi called babysitter, die tengah tido, and die nak guna botol..huhu 
Hopefully Alisya mummy baik-baik je kat taska..

video
Rindu punye pasal, habis semua gambar & video Alisya mummy layan hari ni..

1 Response to "monday blues"

  1. saja jer nak bermanja2 ngan mummy tuh...sabo ajele...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme