Alisya's 6 months check up

Hari Isnin lepas,bawa Alisya untuk check up 6 bulan..Perangcangan awalnya, nak pegi sekali dengan daddy, tapi daddy ade appointment servis kereta on the same date & time, so mummy & Alisya berdua je pegi ke klinik.

First time mummy pegi sorang-sorang tanpa orang lain teman, sebelum ni kebetulan ade je orang yang meneman, embah Alisya, pamannye, bibiknye..Tapi mummy ok je, since Alisya pun dah 6 bulan..Tak de hal la, alangkan travel Ipoh - Behrang 2 jam pun ok je..hehehe

Check up kali ni Alisya kene cucuk, wuwuwuwwu..
Die merengek sikit je masa kene cucuk tu, then senyap..memang good girl la anak mummy ni..:) 
Next month ade lagi kene cucuk, huhu lepas raya appointmentnya..
tertido lepas kene cucuk

Balik dari klinik, called daddy tanya lama lagi ke servisnya, nak gi amik daddy kalau lama lagi..Tapi dah daddy kate tak pe nak tunggu, so mummy pun bawak Alisya pegi tadika embah, embahnye tak sempat lagi nak main dengan cucu minggu tu..

kemain lagi budak kecik ni main dengan kakak & abang 
(kakak gebu dalam gambar tu memang suke baby, tak heran langsung dah nak belajar, bila Alisya datang..siap tanya lagi esoknya,"Cikgu ari ni baby tak datang ke?" hehehe)

0 Response to "Alisya's 6 months check up"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme