vacuum cleaner baru


Ehem3..testing 1 2 3..sesejak tuan puteri ni dah mula pandai nak merangkak, mula la mummy memikirkan tentang kebersihan umah..
kalau dulu sapu umah seminggu sekali, 
sekarang kurang-kurang 3 hari sekali, especially rumah quarters tu, banyak masa alisya di rumah tu..
lagipun rumah tu banyak habuk, ntah la may be sebab rumah paling atas kot, sawang cepat je menjelma..
Tumpor juge teman weh walaupun mummy hanya fokus menyapu kat bilik je (ruang lain sume housemate yang kemas sebab die yang duduk umah sampai wiken, nak buat macam mana, tuan rumah banyak duk dalam bilik je sesejak ade anak ni)
nak sapu time ade Alisya memang tak sempat lah, terpaksa mummy balik umah time lunch hour gi sapu rumah, bersihkan rumah..
.
Dah hampir 5 bulan ni mummy dah give up, penat la sampai bile nak macam ni kan, come to the solution kena cari vacuum cleaner.
Mula2 igt nak bwk je vacuum kat rumah tu, tapi larat ke nak ngusung vacuum naik turun tgkt 4 tu, ye la nnt kat umah pun nak pakai vacuum jugak kan.
so mummy pun keluar la modal beli lagi 1 vacuum cleaner baru..beli online je, mula-mula tengok kat tes*o harganya lebih mahal 18ringgit, so mummy pun bli je la online, shipping cost pun free.

mummy Alisya tolong bukak ye..
(anak dara sorang ni memang pantang sekarang ni, sume benda dia nak sebuk pegang)

 mummy, Alisya nak cuba vacuum baru ni..

ex-QC Engineer tengah test power vacuum baru.. ;p

So far ok la vacuum ni, walaupun bukan jenama terkenal tapi perfomancenya tak mengecewakan..mummy saje beli handy vacuum cleaner ni, sebab yang conventional tu dah ade dah, 
tapi handy vacuum cleaner memang mahal, ni la yang paling murah sekali, sebab tu amik peluang beli..hehehe

p/s : ramai yang berminat nak beli, siap hari ni macam jadi promoter kat opis..hahaha


Published with Blogger-droid v2.0.10

4 Response to "vacuum cleaner baru"

  1. SYANI says:

    Tu la rasa nak beli jugak sebab vacuum sekarang ni yg jenis kecik tu
    [dah le kaler hijau tu feveret along..]

    mr icham says:

    Angah pun ada yang nie...kecik...nak angkat vacuum siling pun senang...

    (^_-)V says:

    along : beli jangan tak beli..hehe
    angah : a'ah die ringan je senang nak handle..

    Kalau boleh kongsi... vacuum ni beli online dari mana dan berapa harganya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme