18 Syawal 1434H

muka lepas kena sunat, air mata ade lagi kat hujung mata...~


Selamat dah Alisya dikhatankan,pada usia 8 bulan 2 hari. Sebenarnya dah lama dah nak khatankan die,tapi baru last week misi tu berjaya dilaksanakan. Sebelum ni ade je aktiviti lain yang lebih penting nak didahulukan.
Jenuh jugak sebab dia dah 8 bulan,dah kenal orang. Memang meraung la kawan tu bila kene baring,kena pegang dengan orang yang tak dikenali.
Ps:18 Syawal 1432H hari pernikahan kami..tak sangka sama tarikh pulak..:) 2 tahun sudah,moga terus bahagia bersama hingga ke syurga dan semoga kami sentiasa membangunkan diri dalam mewujudkan rumahtangga yang mawaddah wa rahmah, aminnnn..
Published with Blogger-droid v2.0.10

0 Response to "18 Syawal 1434H"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme