impian memiliki ACER P3 ULTRABOOK

Assalam readers, kali ni kita bersiaran dari rumah, sebab mummy dah mula bercuti..ditemani suami & anak yang sedang lena diulit mimpi..kui3, pesen anak beranak ni tido same je, hik3..

Seperti tajuk kat atas tu, mummy sebenarnya tengah menyimpan duit nak beli laptop baru. Memandangkan netbook mummy yang dibeli pada tahun 2008 tu dah semakin merudum tahap aksinya. Nak bawak pegi kursus @ bengkel pun segan-segan je rasenye. Nak tunggu On ready mode tu makan masa gak la, and biase la batery pun dah KONG. Apetah lagi nak bawak ke kelas, segan jugak, mengajar subjek computer tapi sendiri punya netbook dah jahanam, haha sadis betul lecturer ni kan..

Target mummy untuk laptop ke-3 ni dapat lah kiranya merasa pakai ultrabook..hehehe ye lah laptop dah merasa pakai masa zaman belajar dulu, then awal-awal kerja, pakai netbook..sekarang nak jugak merasa pakai ultrabook ni..Consultant mummy, tak lain tak bukan sape lagi kalau bukan encik suami saya tu, suggestkan beli ACER P3. Mummy pun bile review, canggih gak benda alah ni, rare la dari yang biasa.

Kalau bawak pi class students nampak la lecturer tu hebat sket kan. Kalau setakat nak beli laptop yang sama mcm students tak syok la (Students sekarang bukan macam kite dulu, diorang ni kayo-kayo tau (padahal duit mak ayah), jadi kita kena tunjuk hebat kalau kita nak tarik perhatian dia dalam class - nanti kita tulis entri lain pasal tips nak tarik perhatian students)

Dalam dok sabar nak mencukupkan duit tu, tetibe Jumaat lepas ade la insan yang baik hati memakbulkan impian mummy, ngeh3...Terharu betul rasenye, dengan hadiah yag diterima. :)


Terima kasih enck suami yang menghadiahkan ultrabook ACER P3 ni kepada mummy, duit simpanan untuk beli laptop tu boleh la buat renew roadtax & insurans kereta..hehehe Maklumlah tahun ni tak de bonus, dapat bantuan raya je..kui3, apa-apa pun Alamdulillah..

0 Response to "impian memiliki ACER P3 ULTRABOOK"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme